Title Image

Usluge

O nama

Poduzeće J&J d.o.o. DOM-PROJEKT osnovano je 15.veljače 1993. godine. Danas se bavi graditeljstvom, proizvodnjom i trgovinom, te ima uspostavljen i prikladno održavan sustav upravljanja kvalitetom, koji ispunjava norme ISO 9001:2008 i licencu ovlaštenog izvođača građevinskih radova

Prodaja građevinskog materijala

Izgradnja stanova, kuća i objekata široke namjene

Energetsko certificiranje

Izgradnja obiteljskih kuća

Gradnja obiteljskih kuća i drugih “malih” objekata

Obiteljska kuća definirana je kao objekt bruto građevinske površine do 400 četvornih metara. Kako bi što prije započeli život u svojoj novoj kući nudimo Vam podršku u gradnji od kupovine zemljišta, projektne dokumentacije do konačnog useljenja u Vaš dom. Osim cijelog asortimana građevinskog materijala koji je potreban za izgradnju obiteljske kuće nudimo Vam mogućnost kupovine zemljišta, izradu projektne dokumentacije, izgradnju do sistema “ključ u ruke”, mogućnost izgradnje po fazama

Kreditiranje gradnje kuća
U suradnji s vodećim hrvatskim bankama J&J d.o.o. Dom projekt nudi kreditiranje izgradnje kuća do 50.000 eura, moguće je dogovoriti i veće iznose ovisno o kreditnoj sposobnosti investitora.

Višestambeni objekti

Izgradnja stambenih zgrada i prodaja stanova

Osim izgradnje obiteljskih kuća, tvrtka se bavi i izgradnjom višestambenih zgrada na području Dugog Sela. Stanovi se grade od klasičnih (stoljećima provjerenih) građevinskih materijala, sa primjenom najnovijih dostignuća u graditeljstvu.

Izvodimo sve vrste građevinskih radova:

– zemljani radovi
– konstruktivni građevinski radovi
– krovopokrivački radovi
– izvođenje fasderskih radova
– završni radovi u graditeljstvu
– ostali građevinski radovi

Sve stanove također i prodajemo direktno.

Adaptacije i rekonstrukcije

Vršimo adaptacije i rekonstrukcije stanova, poslovnih prostora i kuća po sistemu ključ u ruke. Kompletna adaptacija/rekonstrukcija stana, kuće ili poslovnog prostora zahtjeva brižno planiranje, projektiranje i izvođenje samih radova. Također, bitan je i redoslijed izvođenja radova, kako bi se zajamčila kvalitetna izvedba svih radova i izvođenje radova u predviđenim rokovima.

Nakon izrade plana i projektiranja, prema dogovoru sa klijentom, određuje se vrijeme i rok potreban za adaptaciju i izvođenje svih radova, do konačnog preuzimanja prostora i useljenja u novi dom ili poslovni prostor.

Naša adaptacija štedi Vaše vrijeme i novac.

Energetsko certificiranje

Ovlašteni smo za provođenje energetskih pregleda i energetsko certificiranje zgrada!

Prema Pravilniku o energetskom certificiranju zgrada i novim izmjenama, energetski certifikat mora imati svaka nova zgrada te postojeća zgrada koja se prodaje ili iznajmljuje. Zgrade javne namjene ukupne korisne površine veće od 1000 m² moraju imati certifikat javno izložen na vidljivom mjestu. Pod zgrade javne namjene spadaju banke, trgovački centri, škole, bolnice, hotele, restorani, poslovne zgrade, zgrade državnih tijela.

Energetsko certificiranje zgrade predstavlja skup radnji i postupaka koji se provode u svrhu izdavanja energetskog certifikata, dokumenta koji predočuje energetska svojstva zgrade. Njegova osnovna svrha je pružiti vlasnicima i korisnicima zgrada informaciju o energetskim svojstvima zgrade i usporedbu zgrada u odnosu na njihova energetska svojstva, te u odnosu na referentne vrijednosti. Rok važenja energetskog certifikata je 10 godina i može ga izdati samo ovlaštena osoba.

Pročitajte više informacija na linku.

Na ovoj web stranici koristimo kolačiće u svrhu poboljšanja performansi stranice i u svrhu analitike koja nam služi za pružanje boljeg korisničkog iskustva.